Despre noi

Scoala de soferi DriveSafe

Scala DriveSafe a fost infiintata in anul 2016. In acest an ne-am bucurat de o promovabilitate de 42,4%, asta insemnand ca 42,4% dintre elevii nostrii au admis din prima atat examenul teoretic cat si cel practic. Acest lucru ne face sa ne mandrim cu elevii nostri dar si cu instructorii.

Te-ai plictisit sau te-ai saturat de transportul in comun? Atunci esti acolo unde trebuie. Si tu poti fii la volan. Te asteptam intr-un sediu modern utiliat si spatios din Bucuresti unde vei putea participa la cursuri de legislatie si unde vei putea simula examenul auto pe calculator. La noi vei intalni o echipa profesionista si experimentata a carei multumire provine din gradul de promovabilitate al candidatilor si comportamentul rutier corespunzator al conducatorilor auto nou formati.

Cel mai important aspect atunci cand te urci la volan este sa fii in siguranta si sa ai incredere ca nimic rau nu se va intampla. Punem un accent deosebit pe acest aspect si de aceea toti instructorii auto ai scolii sunt autorizati.

Acte necesare la inscriere:

  • - carte/buletin de identitate in original
  • - cazier judiciar cu mentiunea "EXAMEN AUTO"
  • - fisa medicala
  • - aviz psihologic
  • - avans minim 250 lei

Fiecare curs de conducere este privat, astfel incat toata atentia instructorului sa se canalizeze asupra fiecarui cursant in parte. Datorita acestei maniere de predare, fiecare cursant va capata suficienta incredere astfel incat sa-si insuseasca calitatile si abilitatile necesare oricarui sofer profesionist.

Ne oferim serviciile in orice sector din Bucuresti sau Ilfov.

Daca nu sunteti multumit(a) de serviciile noastre, va garantez rambursarea intregii sume achitate + 100 lei.

TE VOM FACE SA CONDUCI IN SIGURANTA!!!